Hem Bab-ı Ali’de gez hem de kargo bekleme

Her gün binlerce kitabın okuyucuya ulaştığı Kitapyurdu.com’un onlarca teslimat noktası bulunuyor. Kargo beklemek istemeyen kitapkurtları bu noktalardan paketlerini kolayca alabiliyor. İstanbul’un kalbi sayılan Tarihi Yarımada’nın gölgesinde Cağaloğlu’nda da teslimat noktası bulunuyor. Aslında kitapla buluşmanın en kolay yolu Kitapyurdu.com’un kurulduğu ilk yerdeyiz. Yayın sektörünün de kalbi burası. Cağaloğlu’nda Güzel Sanatlar Sokağı’ndaki ofis, aynı zamanda bir teslimat noktası. Kitapkurtları burada hem kitaplarına kavuşuyor, hem de Bab-ı Ali’nin havasını soluyor.

Kitap denilince akla ilk gelen yer Cağaloğlu. Namı diğer Bab-ı Ali, yayıncılığının kalbinin attığı yer. Sabahın erken saatlerinde başlayan koşturmayla geçiyor Cağaloğlu sakinlerinin günü. Matbaadan çıkan kitabın sevinci, kitapevlerine, Anadolu’ya, fuarlara gidecek kitapların telaşı birbirine karışıyor burada. Kitapyurdu.com tam da bu coşkunun ve heyecanın içinden doğdu. Cağaloğlu, Güzel Sanatlar Sokak’taki ilk adresinde kitap kurtlarına “merhaba” dedi, Kitapyurdu.com.

Şubede bugünlerde başka bir hareketlilik göze çarpıyor. Kargo beklemek istemeyen okurlar, paketlerini Cağaloğlu şubesinden alıyor. Hem vakit kaybetmiyorlar hem de kitabın serüvenine, Cağaloğlu’ndaki telaşa şahit oluyor. Kitapyurdu.com Cağaloğlu şubesi en hareketli teslim noktalarından biri. Mesai saatleri içinde kalabalık hiç eksik olmuyor. Zaman zaman birbirini bekleyen kitap kurtlarına bile rastlamak mümkün. Bölgede çalışanlar, öğrenciler, Fatih meskunları bu adresi tercih ediyor.

Burası kargoyu teslim alırken ödeme yapabileceğiniz noktalardan bir tanesi. Özellikle öğrenciler, bu sebeple burayı tercih ettiklerinden söz ediyor. Cağaloğlu teslim noktasında, okurlara zaman zaman küçük sürprizler yapıldığını söylemiş olalım. Paketinizi alırken, bir kitabınız daha olursa şaşırmayın.

Bu yazı Süheyla Sancar tarafından hazırlanmıştır.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here